Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

De Textielproductenco. van Dongguanchasin, Ltd.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De flarden van het Chenilleborduurwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit De flarden van het Chenilleborduurwerk voor verkoop
Verbazende reactietijd & zeer snel het verschepen. Ik ben zo opgewekt met het product dat ik dank ontving.

—— Robinson

Dit is mijn gaan-om leverancier te herstellen. Grote mededeling. Zeer nuttig en aanpassend. Ik adviseer hoogst deze fabrikant voor hoogte - de kwaliteit borduurde flarden.

—— Libby

De communicatie met deze leverancier was groot, boven verwachting stelde de algemene ervaring me tevreden. Ik adviseer hoogst doend zaken met leverancier. De de kwaliteit en het verschepen tijd waren 5 sterren elk waard!

—— Jackson

Kwam de product grote kwaliteit, het verschepen net op tijd & was de Klantenservice groot. Verheug me op het doen van overvloed meer zaken met dit bedrijf.

—— Keshawn

Ik houd van werkend met dit bedrijf. Zeer hoog - kwaliteitsproduct met grote mededeling.

—— Montrey

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd. Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd. Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd. Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd. Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.
Commercieel Team productieatelier QC Inspectie Klantenbezoek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : $3Million -$5Million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

                      Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

 

Werd Co. van Dongguanchasin Textielproducten, Ltd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikanten, van productie aan verkoopintegratie sparen meer tijd en kosten. Wij hebben een rijkdom aan ervaring in het maken van flarden en bedrijvige en hardworking personeelsleden, kunnen wij aan diverse vereisten van verschillende soorten klanten voldoen.

 

Wij hebben de dienstfilosofie van product R&D, ontwikkeling aan productie voltooid. Ons assortiment behandelt, borduurwerkflarden, borduurwerkkenteken, lovertjeborduurwerk, chenille handdoekflard, geweven flard, 3D flard van het rookwolkborduurwerk, sublimatieflard, borduurwerk keychain enz.   

 

In clothingembroiderypatches.com, zijn wij uw one-stop, geen-probleembron als u douaneflarden voor sportenteams, ondernemingen, korpsen, motorfietsclubs en gebeurtenissen, het kamperen, het Verkennen, vechtsporten of een ander doel nodig hebt. Onze douaneflarden zijn perfect voor uniformen, duffle zakken, jasjes of een ander gebruik. De materialen zijn milieuvriendelijk allen. Wij voorzien hoogste kwaliteitsflarden aan grote prijzen, van onverslaanbare klantenservice.

 

Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.              


 

                    Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

 

 

 

 

 

 

Ons gebouw van de productieworkshop behandelt 1800 vierkante meters met 8 BARUDAN-machines, 12 TAJIMA-machines, 5 machines van het chenilleborduurwerk, 5 lasermachines. De geavanceerde machines en het materiaal krijgen de uitzonderlijke het kijken flarden die wij voor onze klanten hebben gecreeerd. Terwijl uw flardontwerp met één of twee kleuren zeer eenvoudig kan zijn, opteren de meeste mensen voor verscheidene kleuren. De maximumdraad kleurt wij kan op onze machines lopen is 12.

 

 


Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

 

Onze aangepaste flarden zijn zeer populair.  Dit geeft u precies de blik en de prestaties u voor uw type van het werk of activiteit wenst. U kunt deze flarden met Klitband vastmaken, strijken, en naaien. 

Onze producten alle materialen zijn geen kwaad bij alle en 100% milieufriendly.and had oeko-TEX 100 klasse overgegaan ook koopt 1 certificatie, wanneer u onze producten koopt, u „GROEN en GEZONDHEID“.

 

 

Onze ervaren productieingenieurs en QC ingenieurs zullen samen met arbeiders in de productielijn werken om de technologiesectie te maken en die de problemen op te lossen tijdens de productie worden ontmoet. Wij voeren ISO9001 uit: de kwaliteits controlerend systeem van 2000 in de productie. In ons bedrijf, weet iedereen dat zij aan de kwaliteit en de klant verantwoordelijk zijn. Wij zijn trots van dat wij de klanten goede kwaliteitsproduct kunnen altijd aanbieden die de strikte tolerantie en de esthetische eisen van de klanten kan ontmoeten. En wij zullen dit soort verantwoordelijke betekenis in mening blijven houden om onze klanten voor hun elke orde te dienen, en alle goederen te waarborgen die zij beantwoorden aan norm hebben ontvangen.

 

 

Contactgegevens
Dongguan Chasin Textile Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Ada

Tel.: 13662703487,0769-83529016

Fax: 86-769-83529019

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)